RSS

"Alba - negra" electorala in Pitesti. Prima infractiune electorala "sub acoperire"

Daca dati pe Google numai trei cuvinte "ard salopete pendiuc" aflati imediat de prima infractiune electorala "undercover" din istorie:

"Deşi de la debutul oficial al campaniei electorale au trecut doar câteva zile, a şi izbucnit primul scandal local. Primarul pesedist al Piteştiului, Tudor Pendiuc, a anunţat azi că va sesiza Poliţia şi că se va adresa justiţiei în cazul campaniei pedelistului Cătălin Teodorescu, cel care candidează din partea Alianţei România Dreaptă în colegiul pentru deputaţi Piteşti Sud. Pendiuc a precizat că a primit o informaţie potrivit căreia în cartierul Exerciţiu un grup de persoane care îi fac propagandă candidatului Teodorescu ar umbla îmbrăcate în salopete pe spatele cărora ar fi inscripţionat numele său: Tudor Pendiuc. Cu alte cuvinte, conform celor afirmate de primar, echipa de campanie a lui Cătălin Teodorescu s-ar folosi fără drept de numele lui Pendiuc, încercând să tragă foloase pentru candidatul ARD de pe urma popularităţii primarului. Tudor Pendiuc a spus că va sesiza Poliţia şi că se va adresa şi instanţei de judecată."

E ca si cum Spanu' s-ar da Harap Alp, Lupu' se deghizeaza in Bunicuta ori Bin Laden candideaza pentru presidintia Americii...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu